De masseur.

 

Mijn naam is Ton (Tantriki Ramos) en ooit uit nieuwsgierigheid begonnen met een opleiding sportmasseur. Na het behalen van dit diploma, negen jaar actief geweest als sportmasseur/verzorger bij een voetbal- en honkbalvereniging. Na deze periode wilde ik me meer specialiseren en een eigen praktijk (aan huis) beginnen.

 

Om meer vormen van massage aan te kunnen bieden heb ik een diverse Tantra cursussen in Nederland gevolgd en o.a. stage gelopen in New Delhi, India. Ben dus gecertificeerd masseur en Tantriki.

 

Ik kies bewust voor totale body massages. Veel masseurs slaan bijvoorbeeld billen over. Ik voel me er beter bij om alles te behandelen. Veel mensen vinden dit ook een prettige benadering. Er is meer vrijheid en meer ruimte, masseer namelijk je totale lichaam en mijn uitgangspunt daarbij is de HOLISTISCHE visie. Dit betekent dat ik het menselijk lichaam als één geheel beschouw, jouw tempel.

 

Ik masseer alleen mannen omdat ik me daar het prettigst bij voel. Weet hoe het mannelijk lichaam kan reageren en daarom hoeft niemand zich voor iets te generen.

 

Ben zeer discreet en openminded daardoor kan je bij mij totaal jezelf zijn.

 

Ga wellicht wat verder dan de reguliere masseurs die je gewend bent. Geven en ontvangen en sensualiteit. Hierdoor kan er een pure energiestroom ontstaan tussen masseur en massé zonder bijbedoelingen.

 

Massage kan allerlei emoties oproepen. Sommige schrikken hiervan en twijfelen of dat wel goed is, of ze hun grenzen goed hebben bewaakt. Alle emoties mogen er zijn en schroom niet om er iets van te delen als je daar behoefte aan hebt.

 

Graag tot ziens.